Nyheter Mälardalen VVS Örebro

Följ oss på vår spännande och lärorika resa som företag, i vår strävan efter att göra dig som kund nöjd. Här kommer vi regelbundet lägga upp nyheter.

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen tecknar flerårigt ramavtal

Publicerat 2018-12-29 Senast redigerad 2019-01-12 Kategorier: VVS

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen, har valt att teckna ett flerårigt RAM-avtal med Mälardalen VVS AB, Örebro.

Avtalet gäller främst Hantverkstjänster inom VVS/Rörmontage.

Mälardalen VVS AB Örebro kommer att på uppdrag av länets norra kommuner (Ljusnarsberg-, Nora-, Lindesbergs- och Hällefors kommun) att vara en samarbetspartner när det avser reparationer och underhåll av VVS/Rörmontage inom deras fastighetsbestånd.

Avtalet innebär att bolaget tar ett första steg in på den större marknaden och kommer fram över även engagera sig i liknande upphandlingar.

Läs mer...

Mälardalen VVS i samarbete med BSP

Publicerat 2018-12-23 Senast redigerad 2018-12-30 Kategorier: Brandskydd

Samarbete mellan Mälardalen VVS AB Örebro och BSP Brandskydd Göteborg.

Vi har startat upp ett samarbete med en av Sveriges ledande företag inom brandskydd & förebyggande brandskyddsarbeten.

Därför kan vi nu via vår samarbetspartner förmedla tjänster som berör SBA, Utrymningsskyltar, Handbrandsläckare, Utbildningar etc.

Läs mer...

God jul och gott nytt år önskar Mälardalen VVS

Publicerat 2018-12-21 Senast redigerad 2019-01-3

Vi på Mälardalen VVS vill passa på att önska alla våra kunder en god jul och ett gott nytt år.

Läs mer...

Smart värmepump ifrån Vaillant

Publicerat 2018-11-18 Senast redigerad 2018-12-30 Kategorier: Vaillant

Är du en av dom som tröttnat på att ta dig in i pannrummet varje gång en justering av värmepumpen behöver göras? Ofta är det trånga och svårtillgängliga utrymmen som man befinner sig i och risken att slå huvudet i ett lågt hängande rör är inte helt obefintlig. Men med Vaillants smarta värmepumpar är dessa obekväma äventyr ned i källaren ett minne blott! Ta istället fram din telefon, slå dig ned i en skön fåtölj, tänd ett ljus och sköt värmepumpen via Vaillants användarvänliga app! Appen är bara en i raden av smarta funktioner som kommer med en värmepump från Vaillant. Vi ska nu titta närmare på värmepumparna från Vaillants för att se varför just dessa produkter säljs allt mer på den svenska marknaden.

Du har väl inte missat att vi på Mälardalen VVS sedan en tid tillbaka är stolta certifierade återförsäljare av Vaillants värmepumpar. Vaillant ligger i framkant när det gäller innovation och kvalité och erbjuder mycket funktionalitet för pengarna. Dom är även stora på marknaden i våra skandinaviska grannländer, då pumparna är speciellt testade och framtagna för att passa vårt nordiska klimat.

Läs mer...