Nyheter Mälardalen VVS Örebro

Följ oss på vår spännande och lärorika resa som företag, i vår strävan efter att göra dig som kund nöjd. Här kommer vi regelbundet lägga upp nyheter.

Hur fungerar en värmepump?

Publicerat 2019-05-20 Senast redigerad 2019-05-20 Kategorier: VVS

Många vet inte exakt vad en värmepump är eller hur den fungerar. Därför ska vi här ge en snabbundervisning i dess funktion och uppbyggnad. Vi ska även titta på vilka olika typer av värmepumpar det finns, vad som skiljer dessa åt samt se på prisersättning och hur installationen går till.

Läs mer...

Planera badrummet på rätt sätt

Publicerat 2019-01-27 Senast redigerad 2019-02-3 Kategorier: VVS

Det är väldigt många val man behöver göra när man ska planera en badrumsrenovering, både stora och små val.
För att man inte ska råka missa något så har vi på Mälardalen VVS i Örebro sammanställt en kortare lista med tips ifrån våra rörmokare.
Som privatperson har du även i vissa fall ha rätt till ROT-avdrag för kostnaden av hantverkare till badrumsrenoveringen.

Läs mer...

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen tecknar flerårigt ramavtal

Publicerat 2018-12-29 Senast redigerad 2019-02-3 Kategorier: VVS

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen, har valt att teckna ett flerårigt RAM-avtal med Mälardalen VVS AB, Örebro.

Avtalet gäller främst Hantverkstjänster inom VVS/Rörmontage.

Mälardalen VVS AB Örebro kommer att på uppdrag av länets norra kommuner (Ljusnarsberg-, Nora-, Lindesbergs- och Hällefors kommun) att vara en samarbetspartner när det avser reparationer och underhåll av VVS/Rörmontage inom deras fastighetsbestånd.

Avtalet innebär att bolaget tar ett första steg in på den större marknaden och kommer fram över även engagera sig i liknande upphandlingar.

Läs mer...

Mälardalen VVS i samarbete inom brandskydd med BSP

Publicerat 2018-12-23 Senast redigerad 2019-02-3 Kategorier: Brandskydd

Mälardalen VVS har ingår nu i ett nytt spännande samarbete tillsammans BSP (Brandskyddspartner) Göteborg. BSP är en av Sveriges ledande företag inom systematiskt brandskyddsarbete (SBA) vilket är en lag om skydd mot olyckor som trädde i kraft under 2004 och kom att i sin tur ersätta ”räddningstjänstlagen”. Syftet med lagen är att skydd samt förhindra olyckor i samhället. En stor del utav systematiskt brandskyddsarbete innefattar bland annat.

Läs mer...