Rörmokare utan gränser

Rörmokare utan gränser är namnet för en väldigt populär Facebook grupp. Det kanske låter lite överdådigt men även rörmokare har behov av en plats där de kan mötas i fred. Där alla håller en vänlig och god ton, utan politik och annat som inte har att göra med VVS. För här ska det bara handla om sådant som är intressant för rörmokare eller relaterat till VVS, ingenting annat. Du kan i lugn och ro läsa eller skriva om allt sådant som har att göra med ditt yrke.

Har du något du vill dela med dig om som handlar om VVS? Tycker du om att läsa vad andra sysslar med? Kanske få lite inspiration och bra tips för hur du kan göra saker och ting? Då är gruppen rörmokare utan gränser helt perfekt för dig. Med så många som delar med sig så kommer du alltid att hitta något nytt eller intressant.

Facebook gruppen

För tillfället har Facebook gruppen Rörmokare utan gränser runt 35 000 medlemmar, och det fortsätter att öka. Gruppen har funnits i 9 år och har etablerat sig väl. Alla som går med följer den lista på regler som gör att du slipper dumma kommentarer som inte hör dit. De säger det så väl-det finns andra grupper för allt det.

Att jobba som rörmokare är roligt, ett yrke som ger dig variation så gott som varje dag. Men du stöter även på svårigheter och situationer där du måste tänka utanför boxen så att säga. Då kan det vara kul att dela med sig, att få andra synvinkel på problemet. De kanske redan har haft med en liknande situation att göra och då kan du få lite goda råd om hur det hela ska lösas.

Syftet med gruppen

Det är också kul att dela med sig av vad som händer på jobbet. Bara en annan rörmokare kan förstå vad du varit med om ibland, för det är så nära knutet till yrket. Alla jobbar ju med olika saker men bland de tusentals medlemmarna finns det alltid någon som är i samma inriktning. De vet precis vad du pratar om och har ofta varit med om det själva.

Genom att dela med sig av sitt arbete så kommer du att växa. Du lär dig alltid något nytt, det ligger i rörmokaryrkets natur. Inget rör är det andra likt, inte heller värmeanläggningar, element eller vad du än jobbar med. En del har specialiserat sig på våtrum, de tillbringar all sin tid med att renovera eller bygga badrum. Andra sysslar med service och underhåll, kallas ut till lägenheter där rören kanske är gamla eller ligger på ett svåråtkomligt ställe.

Det alla har gemensamt är att de är rörmokare. Därför är det helt naturligt att dela en Facebook grupp. Rörmokare utan gränser har vuxit till sig för att det finns ett behov av ett ställe där rörmokare kan träffas. Utan att det blir tjafsigt eller tråkigt. Här kan du skriva inlägg och läsa vad andra har att säga. Kommentera och prata igenom jobb eller annat som är relaterat till det. Rörmokare förstår varandra och behöver kommunicera med andra rörmokare. Facebook gruppen är ett bra ställe att träffa andra.