Kontakta oss

Ta kontakt med Mälardalen VVS, vi är ett auktoriserat VVS-företag som hjälper både företag & privatpersoner.

Är du på jakt efter rörmokare? Vi på Mälardalen VVS hjälper dig med avlopprensning, golvvärme, badrumsrenovering, värmepumpar och andra uppdrag inom VVS installationer. Vi har hjälpt kunder i Örebro, Hallsberg och Kumla m.m. Tveka inte att ta kontakt med våra erfarna medarbetare.

Mvh Jesper Rasch, VD Mälardalen VVS Örebro

Kontaktuppgifter

Vardagar 07:00 – 17:00
Telefon: 019-10 20 22
Email: [email protected]
Adress: Pikullagatan 9, 70227 Örebro

Faktura eller ekonomifrågor? Mer information hittar du under ”fakturafrågor”.

Mälardalen VVS kontor i Örebro
Mälardalen VVS Örebro kontor

Personal

Jesper Rasch Mälardalen VVS
Jesper Rasch
VD

Adrian Mälardalen VVS
Adrian
Alexander Rasch Mälardalen VVS
Alexander
Brandskydd
019-15 67 63
Jonathan Mälardalen VVS
Jonathan
Montör

Om Mälardalen VVS

Vi är ett Säker Vatten auktoriserat VVS företag i Örebro, Tillsammans med våra medarbetare erbjuder vi ett brett och komplett utbud av tjänster inom VVS. Vi hjälper dagligen både privatpersoner, företag och fastighetsägare med allt ifrån enklare saker till mer omfattande arbeten inom VVS.

Vi vet att för att lyckas som VVS-företag så krävs det nöjda kunder. Genom att alltid ha kunden som våran högsta prioritet är vi säkra på att du som kund blir nöjd vilket driver oss framåt. Tack vare vårt nära samarbete med ledande leverantörer inom VVS-branschen kan vi erbjuda ett brett utbud av värmepumpar, pannor och andra marknadsledande produkter inom VVS. Med våra stora kunskaper och mångåriga erfarenheter inom VVS-installationer så är Mälardalen VVS det självklara valet för dig och alla dina VVS behov.

Våra rörmokare i Örebro med omnejd hjälper dagligen våra kunder dels i Örebro men även Kumla och Hallsberg. Genom att vi alltid sätter våra kunder i centrum, har vi märkt att det har varit en prioritering som har gynnat oss som VVS-företag. Samtidigt skapar det nöjda kunder som återkommer till oss gång på gång.

Mälardalen VVS grundades 2017 av Jesper Rasch och namnet anspelar på vårt geografiska område som våra rörmokare finns tillgängliga inom samt de tjänster vi erbjuder. Jesper Rasch slutförde sin gymnasieutbildning på Tullängens yrkesgymnasium 1987 – 90 kom därefter att börja jobba på Radiator VVS 1990. Från 1996 till 2001 axlade Jesper rollen som arbetsledare för att sedan under 2001 till 2003 gå in i rollen som Servicechef. Innan Jesper grundade Mälardalen VVS har han haft turen att jobbat för bland annat Wormald, Tyco, Imtech och BST.