Kontakt

Är du på jakt efter rörmokare? Vi på Mälardalen VVS hjälper dig med avlopprensning, golvvärme, badrumsrenovering, värmepumpar och andra uppdrag inom VVS installationer. Vi har hjälpt kunder i Örebro, Arboga, Karlskoga och Kumla m.m. Tveka inte att ta kontakt med våra erfarna rörmokare i Örebro.

Mvh Jesper Rasch, VD Mälardalen VVS Örebro

Kontakt uppgifter

Vardagar 07:00 – 17:00
Telefon: 019-10 20 22
Email: info@malardalenvvs.se
Adress: Berglundavägen 1G,702 36 Örebro
Org.Nr: 559046-3146

Adress till Mälardalen VVS Örebro
Mälardalen VVS Örebro kontor

Personal

Jesper Rasch Mälardalen VVS
Jesper Rasch
VD
Magnus Lundin Mälardalen VVS
Magnus Lundin
Servicechef
019- 15 67 62
Stephan Hjortsberg Mälardalen VVS
Stephan Hjortsberg
Entreprenadchef & Värmepumpar
019-15 67 64
Alexander Rasch Mälardalen VVS
Alexander Rasch
Brandskydd
019-15 67 63


Om Mälardalen VVS

Vi är ett Säker Vatten auktoriserat VVS företag i Örebro, Tillsammans med våra rörmokare erbjuder vi ett brett och komplett utbud av tjänster inom VVS. Våra rörmokare hjälper dagligen både privatpersoner, företag och fastighetsägare med allt ifrån enklare saker till mer omfattande arbeten inom VVS.

Vi vet att för att lyckas som VVS-företag så krävs det nöjda kunder. Genom att alltid ha kunden som våran högsta prioritet är vi säkra på att du som kund blir nöjd vilket driver våra rörmokare framåt. Tack vare vårt nära samarbete med ledande leverantörer inom VVS-branschen kan vi erbjuda ett brett utbud av värmepumpar, pannor och andra marknadsledande produkter inom VVS. Med våra stora kunskaper och mångåriga erfarenheter inom VVS-installationer så är Mälardalen VVS det självklara valet för dig och alla dina VVS behov.

Mälardalen VVS grundades 2017 av Jesper Rasch och namnet anspelar på vårt geografiska område som våra rörmokare finns tillgängliga inom samt de tjänster vi erbjuder. Jesper Rasch slutförde sin gymnasieutbildning på Tullängens yrkesgymnasium 1987 – 90 tillsammans med Magnus Lundin och kom där efter att börja jobba på Radiator VVS 1990. Från 1996 till 2001 axlade Jesper rollen som arbetsledare för att sedan under 2001 till 2003 gå in i rollen som Servicechef. Innana Jesper grundade Mälardalen VVS har han haft turen att jobbat för bland annat Wormald, Imtech och BST.