Beställ offert

Kontakta oss för att beställa offert på arbeten inom VVS, Mälardalen VVS är ett Säker Vatten auktoriserat VVS-företag i Örebro.
Våra rörmokare är verksamma i Örebro, Kumla och Hallsberg med omnejd. Och hjälper dagligen både företag, privatpersoner och föreningar med VVS.

Vad är en offert?

En offert är väldigt enkelt sagt ett erbjudande om en tjänst eller service, Offerter innehåller oftast även ett pris och villkor för utförande samt betalning- och leveransvillkor.

En offert bör innehålla följande
– Beskrivning av vad den avser och vad som ingår
– Det totala priset
– Leveranstid samt när det beräknas eller ska vara klart
– Betalningsvillkor

Tänk på att saker man lägger till i efterhand tillför en extra kostnad, byte av material eller tilläggs beställningar medför en extra kostnad för den som utför arbetet. Beroende på omfattning av tilläggs beställningen / arbetet kan det vara bra att be om en extra offert för det man beställer till som extra.

offert VVS
Vad är en offert?

Skillnad mellan offert och anbud

Offert och anbud har samma innebörd men används i olika sammanhang, en offert är vanligtvis ett erbjudande från ett företag till en privatperson. Medans anbud oftast används mellan företag eller företag och myndigheter.

Anbud brukas även beläggas med en viss sekretets, efter som det oftast är så pass stora belopp som det gäller vid till exempel en offentlig upphandling.

Läs mer om Offerter och anbud på Verksamt hemsida

skillnad mellan offert och anbud
Vad är skillnad mellan offert och anbud?

Godkänna en offert

Efter att man har mottagit en offert så inleds nästa fas, där du som beställare väljer om du vill acceptera offert eller inte. En offert kan accepteras på två olika sätt eller att man tackar nej.

 • Acceptera offerten i sin helhet (ren accept)
 • Acceptera offerten med visa förändringar (oren accept)
 • Tacka nej / inte acceptera offerten

Om beställare väljer att acceptera offerten, innebär det att ett avtal sluts mellan beställaren och leverantörerna. Avtalet kan antingen slutas skriftligt eller muntligt. Det är även vanligt att man får en bekräftelse skriftligt via till exempel mejl som en bekräftelse på att den som har lämnat offerten har tagit del av att beställaren accepterar offerten.

Beställ offert

Beställ en offert ifrån oss genom att använda formuläret nedan för, vi erbjuder offerter både för företag och privatpersoner givetvis helt utan köp krav.

Går du till exempel i tankar att renovera ditt badrum? Kontakta oss i så fall för att få en offert för badrumsrenovering. Perfekt för dig som undra hur mycket det skiljer mellan till exempel dold och synlig rördragning.

Självklart erbjuder vi även hjälp med byte av värmepump, Offert för värmepumps installation. Vi är även märkesoberoende vilket innebär att vi har ett bredare utbud av värmepumpar från olika tillverkare att erbjuda.

Beställa offert
Beställa offert för VVS

Privatperson

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss och få en offert, Oavsett om du bor i Örebro, Hallsberg eller Kumla med omnejd. Behöver du till exempel byta varmvattenberedare och lite annat i sommarstugan utanför Kumla? Inga problem våra rörmockare i Kumla hjälper dig mer en gärna. Tveka inte utan kontakta oss! Så hjälper vi på Mälardalen VVS och våra rörmokare dig mer än gärna.

Vi erbjuder även fastpris på enklare installationer som byte av blandare, toa stol eller handfat. Vilket gör det enkelt för dig som kund att få koll på kostnaden.

  Företag

  Kontakta gärna oss för samarbete och anbud, Våra rörmokare finns förutom i Örebro även i Kumla och Hallsberg, vilket gör oss flexibla för era önskemål. Till exempel om ni har ett bygge på gång utanför Hallsberg, inga problem våra rörmockare i Hallsberg finns där just för er.

  Mejla oss gärna och glöm inte att få med följande information.

  • Ditt namn
  • Telefonnummer
  • Vilket företag
  • Bygghandlingar och ritningar

  Våra kontaktuppgifter hittar du under kontakta oss, förslagsvis så använder du dig av våran info mejl-adress.

  Förening

  Mälardalen VVS är ett tryggt val för er förening, med våran mångåriga kompetens och service inriktade rörmokare. Vi är dessutom självklart auktoriserade enligt Säker Vatten. Vilket ställer tuffa krav på oss som VVS-företag och de VS installationer som vi utför åt våra kunder. Våra rörmockare i Örebro har till exempel hjälpt bostadsrättsföreningar med byte av element och ombyggnation av värmesystem.

  Ta kontakt med oss via vår info mejl som finns på sidan ”kontakta oss”, vi erbjuder även service avtal för bostadsrättsföreningar.