Referenser

Nedan följer en kortare sammanställning utav några av de VVS uppdrag Mälardalen VVS rörmokare i Örebro har utfört. Vi har utfört en hel del installationer, monterat och servat avlopp, badrum, golvvärme, värmepumpar.

Finns det något du skulle vilja ha hjälp med inom VVS och rörmokeri? Tveka inte kontakta oss på Mälardalen VVS redan idag. Våra serviceinriktade rörmokare är tillgängliga både för privatpersoner och företag. Själv klart så hjälper vi även privatpersoner med ROT-avdraget vilket sänker kostnaden för arbetet.

Omdömen som är återgivna på sidan är insamlade från vår Facebook-sida och direkt från Google. Om du önskar se mer av de jobb som vi har utfört så rekommenderar vi varmt att ta en kik på våra profiler på social medier.

Snabba men noggranna samt prisvärda och det är oftast de tre delarna som sällan lirar men Mälardalen VVS lever upp till förväntningarna! Given leverantör i framtida projekt.

Christian Wahlgren, Brandskyddspartner

Värmepumpar

Sedan Mälardalen VVS grundades har vi hunnit installera en hel del olika värmepumpar, vi installerar både luft/vatten-värmepumpar, bergvärmepumpar, jordvärmepumpar och frånluftsvärmepumpar. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare samt företag med installation av värmepumpar. Är du intresserad av en värmepump så kan du läsa mer om vilka olika värmepumpar vi har att erbjuda.

Snabba men noggranna samt prisvärda och det är oftast de tre delarna som sällan lirar men Mälardalen VVS lever upp till förväntningarna! Given leverantör i framtida projekt.

Ted, Privatperson

Avloppsrensning och Avlopp

Alla våra rörmokare har mycket gedigna erfarenheter av att både lägga nya avlopp och rensa avlopp. Oavsett om du har stopp i ett litet badrum eller generalstopp i större fastigheter så är vi redo att hjälpa dig. Behöver du hjälp med avloppsrensning eller planering och installation av nya avloppsrör så är vi det självklara valet för dig.

Kan bara varmt rekommendera (…) Jesper kom till och med utanför ordinarie arbetstid för att hjälpa till. Fakturerar normalt timpris istället för överdrivna materialpriser, till och med billigare än de flesta webbutiker.

Daniel, Privatperson

Badrumsrenovering

Vi tror på drömmar. Vi tror på enkelhet. Och vi vet att en tydlig och rak kommunikation är rätt väg att ta för att skapa ditt drömbadrum. Därför jobbar vår rörmokare direkt med dig för att skapa ditt drömbadrum. Vi renoverar badrum i Örebro, Arboga, Kumla och Karlskoga med omnejd. Hur kan vi hjälpa dig med just ditt drömbadrum?

Läs mer om hur vi utför badrumsrenovering för att garantera ett riktigt drömbadrum.

Enligt Lag (2003:778) om skydd mot olyckor så skall den som äger eller nyttjar en byggnad eller annan anläggning vidta de åtgärder som krävs för att förhindra uppkomst av brand och för att begränsa skador till följd av brand.

Lag 2003:778, https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/lag-2003778-om-skydd-mot-olyckor_sfs-2003-778

Brandskydd

Inom brandskydd så hjälper vi våra kunder med Ansulex kökssläcksystem, brandtätning och systematiskt brandskyddsarbete tillsammans med våra samarbetspartner.

Tack så hemskt mycket för hjälpen nu har min kran slutat läcka i badrummet! 🙂

Andreas, Privatperson

Entreprenad

Mälardalen VVS har behörighet för BAS-P och BAS-U. Vi har även en ansvarsförsäkring och en auktorisering enligt Säker Vatten, vilket gör oss till en trygg och stabil samarbetspartner inom VVS och entreprenad.

Mio Möbler, Tibro

Mälardalen VVS har fått i uppdrag att utföra rörarbeten inom Mio Möblers huvudkontor och centrallager i Tibro. Vi utförde även invändig kontroll av vattenreservoar/bassäng.

Villa, Sälen

Mälardalen VVS har fått förtroende utföra VVS-installationerna i en nybyggd villa i sälen, arbetet är fortfarande pågående och bilder kommer läggas till senare.

LSS boende, Örebro

Mycket trevlig, snabb och kunnig. Löste ett problem som uppkom med finess. Kommer anlita igen!!!

Johanna, Privatperson

Golvvärme

Golvärme har flera fördelar jämnfört mot tradionella element och radiatorer, både i ökad komfort men även billigare uppvärmning.

Vi hjälper dig gärna med befintliga golvvärmesystem som planering och montage av ny golvvärme i Örebro.

Visste du att vi är auktoriserad enligt Säker Vatten?

Läs mer om vad Säker Vatten innebär: Mälardalen VVS certifieras för Säker Vatten

VVS

Diverse VVS-arbeten och uppdrag som våra VVS-montörer från Örebro har utfört. Vi hjälper dagligen privatpersoner och företag i Arboga, Hallsberg, Kumla och Örebro med omnejd. Oavsett om du behöver en rörmokare i Kumla eller var behöver oss, så kan du alltid vara säker på att vi kommer att göra allt vi kan för att just du ska bli nöjd. Inget rör är för kort eller för långt för oss som vi säger med glimten i ögat.

Visste du att som privatperson kan du använda ROT-avdraget för att spara upp till 30%?

Läs mer om ROT-avdrag för rörmokare och hur du som privatperson kan spara pengar.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Mitt namn är Magnus Lundin och jag har jobbat aktivt inom VVS och rörmokeri sedan 1990. Jag har under denna tid varit med och byggt allt från Eurostop i Örebro till fjärrvärme i över hundra radhus nere i Göteborg.

Jag vill att du ska veta att jag kommer att göra allt jag kan för att just du ska bli nöjd. Vad kan jag hjälpa just dig med?

Mvh Magnus Lundin, Servicechef

Magnus Lundin Mälardalen VVS
Magnus Lundin, Servicechef