Referenser

Nedan följer en kortare sammanställning utav några av de VVS uppdrag Mälardalen VVS VVS-företag i Örebro, Kumla & Hallsberg har utfört.

Vi har utfört en hel del installationer, monterat och servat avlopp, badrum, golvvärme, värmepumpar.
Finns det något du skulle vilja ha hjälp med inom VVS och rörmokeri? Tveka inte kontakta oss på Mälardalen VVS redan idag. Våra serviceinriktade rörmokare i Örebro med omnejd är tillgängliga både för privatpersoner och företag. Själv klart så hjälper vi även privatpersoner med ROT-avdraget vilket sänker kostnaden för arbetet.

Omdömen som är återgivna på sidan är insamlade från vår Facebook-sida och direkt från Google. Om du önskar se mer av de jobb som vi har utfört så rekommenderar vi varmt att ta en kik på våra profiler på social medier.

 • Avatar Kristian Tigersjäl ★★★★★
  Behövde en reservdel till badrummet och valde firman helt baserat på dess goda betyg här på Google. Detta visade sig stämma perfekt. Snabba svar, bra lösning och jag har absolut ingenting att klaga på hur mycket jag än skulle försöka.

Värmepumpar

Sedan Mälardalen VVS grundades har vi hunnit installera en hel del olika värmepumpar, vi installerar både luft/vatten-värmepumpar, bergvärmepumpar, jordvärmepumpar och frånluftsvärmepumpar. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare samt företag med installation av värmepumpar. Är du intresserad av en värmepump så kan du läsa mer om vilka olika värmepumpar vi har att erbjuda.

 • Avatar Ted Snölilja ★★★★★
  Det gick snabbt att få tag på rörmokare när det var akut. Bemötandet var väldigt trevligt!

Avloppsrensning och Avlopp

Alla våra rörmokare har mycket gedigna erfarenheter av att både lägga nya avlopp och rensa avlopp. Oavsett om du har stopp i ett litet badrum eller generalstopp i större fastigheter så är vi redo att hjälpa dig. Behöver du hjälp med avloppsrensning eller planering och installation av nya avloppsrör så är vi det självklara valet för dig. Oavsett om det är i Hallsberg, Kumla eller Örebro du behöver hjälp så finns våra service inriktade rörmokare i Hallsberg. Det är fördelen med att anlita ett lokalt förankrat VVS-företag.

 • Avatar Claes Westerlund ★★★★★
  Helnöjd med Mälardalen VVS igen. Förmodligen den bästa rörmokaren i Örebro. Fem stjärnor!

Badrumsrenovering

Vi tror på drömmar. Vi tror på enkelhet. Och vi vet att en tydlig och rak kommunikation är rätt väg att ta för att skapa ditt drömbadrum. Därför jobbar vår rörmokare direkt med dig för att skapa ditt drömbadrum. Vi renoverar badrum i Örebro, Arboga, Kumla och Karlskoga med omnejd. Hur kan vi hjälpa dig med just ditt drömbadrum?

Läs mer om hur vi utför badrumsrenovering för att garantera ett riktigt drömbadrum.

Brandskydd

Enligt Lag (2003:778) om skydd mot olyckor så skall den som äger eller nyttjar en byggnad eller annan anläggning vidta de åtgärder som krävs för att förhindra uppkomst av brand och för att begränsa skador till följd av brand.

Inom brandskydd så hjälper vi våra kunder med Ansulex kökssläcksystem, brandtätning och systematiskt brandskyddsarbete tillsammans med våra samarbetspartner.

 • Avatar Andreas Jonsson ★★★★★
  Tack så hemskt mycket för hjälpen nu har min kran slutat läcka i badrummet! 🙂

Entreprenad

Mälardalen VVS har behörighet för BAS-P och BAS-U. Vi har även en ansvarsförsäkring och en auktorisering enligt Säker Vatten, vilket gör oss till en trygg och stabil samarbetspartner inom VVS och entreprenad.

Mio Möbler, Tibro

Mälardalen VVS har fått i uppdrag att utföra rörarbeten inom Mio Möblers huvudkontor och centrallager i Tibro. Vi utförde även invändig kontroll av vattenreservoar/bassäng.

Villa, Sälen

Mälardalen VVS har fått förtroende utföra VVS-installationerna i en nybyggd villa i sälen.

LSS boende, Örebro

LSS boende i Örebro som startade 2019 och färdigställdes under 2020 hösten.

 • Avatar jenny nygårds ★★★★★
  Ringde och bad om hjälp, 30 min senare är han här. 20 min efter det är allt löst. Bra, snabb och trevlig .

Golvvärme

Golvärme har flera fördelar jämnfört mot tradionella element och radiatorer, både i ökad komfort men även billigare uppvärmning.

Vi hjälper dig gärna med befintliga golvvärmesystem som planering och montage av ny golvvärme i Örebro.

 • Avatar Alex Nerö ★★★★★
  Grymt med hantverkare som svarar i telefon och återkommer med svar i blixtens hastighet:)

VVS

Diverse VVS-arbeten och uppdrag som våra VVS-montörer från Örebro har utfört. Vi hjälper dagligen privatpersoner och företag i Arboga, Hallsberg, Kumla och Örebro med omnejd. Oavsett om du behöver en rörmokare i Kumla eller var behöver oss, så kan du alltid vara säker på att vi kommer att göra allt vi kan för att just du ska bli nöjd. Inget rör är för kort eller för långt för oss som vi säger med glimten i ögat.

Visste du att som privatperson kan du använda ROT-avdraget för att spara upp till 30%?

Läs mer om ROT-avdrag för rörmokare och hur du som privatperson kan spara pengar.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Mitt namn är Jesper Rasch och jag har jobbat aktivt inom VVS och rörmokeri sedan 1990. Jag har under denna tid varit med och byggt allt från Eurostop i Örebro till fjärrvärme i över hundra radhus nere i Göteborg.

Jag vill att du ska veta att jag kommer att göra allt jag kan för att just du ska bli nöjd. Vad kan jag hjälpa just dig med?

Mvh Jesper Rasch, VD

Jesper Rasch Mälardalen VVS
Jesper Rasch, VD