Daikin värmepumpar

Det är först nu som vi på Mälardalen VVS med stor entusiasm och tillförsikt kan presentera Daikin som vårt nya tillskott i partnerportföljen säger Jesper Rasch, VD på Mälardalen VVS Örebro. 

”Vi har kunnat utbyta nödvändig information med vår nya partner och gjort den samlade bedömningen att ett tätt samarbete i form av partnerskap med Daikin har goda utsikter att bli framgångsrikt. Målet är att Mälardalen VVS unika tjänster och tekniska kunnande tillsammans med Daikins höga kvalitet, utbud i kombination med personella expertis skall bli avgörande i de mest krävande kundförfrågningar som bolaget hanterar idag,” avslutar Jesper.

Daikin värmepumpar 1
Daikin värmepumpar

Vore inte livet enklare om du kunde räkna med ett inomhusklimat som är lika behagligt vare sig det är sommar eller minusgrader ute. Du liksom jag vet att tekniken möjliggör detta, men att det sannolikt är en orimligt dyr lösning för gemene man. Inte längre tack vare Daikins prisvärda produkter så kan precis vem som helst kosta på sig ett behagligt inomhusklimat. 

Daikin

Daikin är en pionjär i inomhusklimat branschen som startade sin verksamhet för över 90 år sedan med visionen att erbjuda högkvalitativa värmepumpar och klimatlösningar. Detta för att kunna säkerställa ett behagligt inomhusklimat för världens alla människor. Daikin är väl insatta och experter på olika miljöer och kan därför erbjuda produkter som är direktanpassade efter vårt nordiska klimat. Deras löfte är att se till att deras kunder kan lita på att Daikin erbjuder den ultimata komforten, så att du och jag kan fokusera på vårt egna liv där hemma och på jobbet. Detta oavsett var vi bor. Daikins lovord är att huvudsakligen ägna sig åt att utveckla högteknologiska och toppresterande produkter med fokus på design av högsta kvalitetsstandard. Detta för att skapa förtroende som leverantör samt för att säkerställa bästa möjliga komfort för dig som kund.

Daikins expansion

Daikin är idag en världsledande tillverkare av system, komponenter och lösningar för inomhusklimat och ligger idag i yttersta framkant när det gäller klimatprodukter som förbrukar låg energi. Bolaget avsätter idag stora resurser på innovation. Detta för att maximalt kunna minska miljöpåverkan och vara ledande det gäller HVACR (Uppvärmning, Ventilation, Luftkonditionering, Kylning). Deras specialistkompetens inom alla marknadssektorer i kombination med över 90 års erfarenhet gör det möjligt för Daikin att leverera mervärde i långvariga relationer baserade på förtroende, respekt och trovärdighet.

Söker du en komplett lösning för en maximal klimatkontroll hemma?

Med alltifrån lösningar såsom centralvärme och luftkonditionering, till smarta styrsystem och solcellsalternativ, erbjuder Daikin värme-, varmvattens- och kyllösningar för samtliga rum i ditt egna hem.

Här är några exempel på vilka fördelar och egenskaper Daikin luft/vatten och bergvärmepumpar kan erbjuda dig i hemmet:

Kök

 • Smarta kontroller gör att du enkelt kan hantera och justera din energiförbrukning
 • Energilägen minskar dina driftskostnader
 • Varmvatten producerat av förnybar energi

Vardagsrum

 • Produkternas intelligens säkerställer optimalt luftflöde
 • En mängd olika inomhusenheter för att passa din inredning
 • Förbättrar din energiprestanda med hjälp av golvvärme

Badrum

 • Varmvatten producerat av förnybar energi
 • Kan anslutas till ett vattenburet golvvärmesystem för ett varmt och behagligt badrumsgolv

Sovrum

 • Sov gott om natten med stabil temperaturkontroll
 • Andas in frisk luft, fri från mögel och allergener

Utomhus

 • Slitstarka utomhusenheter utförs under alla väderförhållanden

Letar du efter en kostnadseffektiv värmepump, som anpassats efter vårt nordiska klimat och som tillverkad av en av världens ledande företag inom värmepumpsteknik?

Då är Daikin det självklara valet.

Kontakta oss för att få en kostnadsfri kalkyl på om hur mycket dina omkostnader kan minskar med hjälp av en av Daikins mest effektiva värmepumpar. Så hör av dig idag till oss på Mälardalen VVS helt förutsättningslöst.