Värmepump i Örebro län

Att välja rätt i djungeln av värmepumpar är inte helt lätt. Som tur är står vi på Mälardalen VVS redo att hjälpa dig genom hela processen! Vi ser dessutom till att din nya värmepump installeras på ett korrekt sätt, allt för att du som kund ska känna dig trygg med din investering.

På Mälardalen VVS i Örebro har vi en gedigen erfarenhet av värmepumpar. I och med vår auktorisering av Säker Vatten kan vi garantera våra kunder rådgivning och installation av högsta klass. Vår ambition är att alltid göra våra kunder nöjda. Genom att titta noggrant på våra kunders specifika behov erbjuder vi personlig vägledning genom hela processen – från idéstadiet till färdig installation. Efter utförd installation finns vi till för er för framtida service och underhåll.

värmepump Örebro
Värmepumpar i Örebro län

Vi erbjuder flera olika typer av värmepumpar i Örebro, beroende på de förutsättningar er fastighet har. Vi har luft- och vattenpumpar, samt bergvärmepump i Örebro. Vi erbjuder alltid besök på plats där vi tillsammans med dig, där vi tittar närmare på era behov och diskuterar olika alternativ. Vi hjälper er sedan med inköpet av värmepumpen, vi ombesörjer installationen och våra rörmokare ser till att ni lär er hur er värmepump fungerar.

Det är även en extra trygghet för dig som blivande kund att veta att våra rörmokare i Örebro alltid finns nära till hands.

ROT avdrag för värmepump

ROt-avdrag
ROT-avdrag för värmepump

Installation av värmepump i Örebro med omnejd ger dig som kund rätt till ROT-avdrag. Läs mer om ROT-avdrag och se hur du som privatperson kan dra av upp till 30% av arbetskostnaden på deklarationen. Detta är ett utmärkt sätt att spara pengar på och vi hjälper gärna till med kalkylen för att du som kund ska få en så tydlig bild som möjligt av vad projektet kommer att kosta.

Med 25 år erfarenhet inom VVS kan vi erbjuda våra kunder i Örebro med omnejd högklassig service av värmepumpar till riktigt bra priser. Kanske har du redan en värmepump i din fastighet men känner dig osäker på om underhållet skötts ordentligt? Vi kommer gärna ut till er och gör en översyn och utför eventuell service. Kontakta oss redan idag för att höra mer!