Badrumsrenovering i Örebro, Kumla & Hallsberg

Badrumsrenovering i Örebro, Kumla och Hallsberg till fasta priser utfört av behöriga rörmokare och hantverkare. Mälardalen VVS är ett auktoriserat VVS-företag enligt säker vatten, en speciellt framtagen samling branschregler för att säkra kvalitén på VVS installationer. Vi anlitar enbart medarbetare certifierade av säker vatten då vi anser att det är av yttersta vikt att inte tumma på kvalitén.

Vi på Mälardalen VVS har många års erfarenhet av att installera allt du kan behöva så som toalett och handfat, badkar, dusch och duschkabiner. Vi kan även installera golvvärme, handdukstorkar och allt annat du kan tänkas behöva för att skapa det badrum du alltid drömt om.

Våra rörmokare i Örebro utför alla typer av badrumsrenovering i Örebro, Kumla och Hallsberg med omnejd. Förutom renovering av badrum så gör vi dagligen även vanliga VVS jobb. Vilket bidrar till att våra rörmokare har bred kompetens och erfarenhet av både badrum i sig men även andra VVS installationer.

Ta kontakt med oss redan idag och boka ett hembesök, vi hjälper er från ide till färdigt komplett badrum. Själv klart kommer vi gärna med förslag på lösningar och inspiration. Allt för att just ert badrum verkligen verkligen ska bli extra fantastiskt. Läs gärna våra tips om hur du kan planera din badrumsrenovering.

Hur lång tid tar det att renovera ett badrum?

Hur långa tid själva badrumsrenoveringen tar beror på en rad olika faktorer, men ofta är att hela renoveringen är klar efter cirka 4 veckor. Det som påverkar själva tiden som det tar att renovera ett badrum är bland annat.

  • Storleken på badrummet
  • Omfattningen av själva badrumsrenoveringen
  • Val av material

Exakt hur lång tid det kommer ta och hur mycket det kommer att kosta är något som du får reda på efter att ha bokat ett besök och fått en offert från oss.

Vanliga frågor om badrumsrenovering

ny renoverat badrum
Får jag en skriftlig offert?

Självklart får du en tydlig badrumsoffert, där det framgår vad som ingår.

Hur mycket ROT-avdrag för badrumsrenovering?

Skattereduktion för badrumsrenovering medges med 30% av arbetskostnaden för husarbete men högst 50 000 kr per person och år. Läs mer om ROT-avdrag

Boka ett möte

Jag heter Magnus Lundin är förutom servicechef på Mälardalen VVS även personligen ansvarig för alla badrumsrenoveringar som vi utför. Jag har jobbat som rörmokare sedan 1990 vilket ger mig drygt 30 års erfarenhet som rörmokare. Under den här tiden har jag samlat på mig en hel del kunskap om just badrumsrenovering.

Att anlita mig för att renovera ett badrum skall vara enkelt, smidigt och framför allt skall du som kund bli riktigt nöjd. Därför lovar jag dig att jag och mina medarbetare kommer göra allt vi kan för att du ska bli nöjd med ditt nya badrum.

Kontakta mig redan idag på 019 10 20 22 för att boka ett möte med mig. Jag är säker på att vi tillsammans kommer att skapa ditt drömbadrum.

Mvh Magnus Lundin

Magnus Lundin Mälardalen VVS
Magnus Lundin, Servicechef