Badrumsrenovering i Örebro, Kumla & Hallsberg

Boka ett hembesök

Ta kontakt med oss redan idag för att komma igång med din badrumsrenovering. Vi erbjuder inom Örebro, Kumla & Hallsbergs kommuner besök på plats där vi tillsammans med dig går igenom dina önskemål, idéer och svarar på dina frågor. Därefter tar vi fram en kostnadsfri offert åt dig där kostnaden för ett färdigt badrum tydligt framgår.

Badrumsrenovering i Örebro, Kumla och Hallsberg till fasta priser utfört av behöriga rörmokare och hantverkare. Mälardalen VVS är ett auktoriserat VVS-företag enligt Säker Vatten, en speciellt framtagen samling branschregler för att säkra kvalitén på VVS installationer. Vi anlitar enbart medarbetare certifierade av Säker Vatten då vi anser att det är av yttersta vikt att inte tumma på kvalitén.

Vi på Mälardalen VVS har många års erfarenhet av att installera allt du kan behöva så som toalett och handfat, badkar, dusch och duschkabiner. Vi kan även installera golvvärme, handdukstorkar och allt annat du kan tänkas behöva för att skapa det badrum du alltid drömt om.

Våra rörmokare i Örebro utför alla typer av badrumsrenovering i Örebro, Kumla och Hallsberg med omnejd. Förutom renovering av badrum så gör vi dagligen även vanliga VVS jobb. Vilket bidrar till att våra rörmokare har bred kompetens och erfarenhet av både badrum i sig men även andra VVS installationer.

Ta kontakt med oss redan idag och boka ett hembesök, vi hjälper er från ide till färdigt komplett badrum. Självklart kommer vi gärna med förslag på lösningar och inspiration. Allt för att just ert badrum verkligen verkligen ska bli extra fantastiskt. Läs gärna våra tips om hur du kan planera din badrumsrenovering.

Hur lång tid tar det att renovera ett badrum?

Hur långa tid själva badrumsrenoveringen tar beror på en rad olika faktorer, men ofta är att hela renoveringen är klar efter cirka 4 till 6 veckor. Det som påverkar själva tiden som det tar att renovera ett badrum är bland annat.

  • Storleken på badrummet
  • Omfattningen av själva badrumsrenoveringen
  • Val av material

Exakt hur lång tid det kommer ta och hur mycket det kommer att kosta är något som du får reda på efter att ha bokat ett besök och fått en offert från oss.

Vanliga frågor om badrumsrenovering

ny renoverat badrum
Badrumsrenovering
Får jag en skriftlig offert?

Självklart får du en tydlig badrumsoffert, där det framgår vad som ingår.

Hur mycket ROT-avdrag för badrumsrenovering?

Skattereduktion för badrumsrenovering medges med 30% av arbetskostnaden för husarbete men högst 50 000 kr per person och år. Läs mer om ROT-avdrag

Offert för badrumsrenovering

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att boka in ett besök på plats där vi tillsammans går igenom eran badrumsrenovering. Efter att vi har besökt er på plats och tillsammans med er gått igenom hur ni vill ha ert nya badrum, så tar vi kostnadsfritt fram en offert och skickar över till er.

  • Auktoriserade enligt Säker Vatten
  • Över 30 års erfarenhet av badrumsrenovering
  • Inget köpkrav