Badrumsrenovering i Örebro, Kumla & Hallsberg

Renovera badrum

Badrumsrenovering i Örebro, Kumla och Hallsberg till fasta priser utfört av behöriga rörmokare och hantverkare. Mälardalen VVS är ett auktoriserat VVS-företag enligt Säker Vatten, en speciellt framtagen samling branschregler för att säkra kvalitén på VVS installationer. Vi anlitar enbart medarbetare certifierade av Säker Vatten då vi anser att det är av yttersta vikt att inte tumma på kvalitén.

Ta kontakt med oss redan idag för att komma igång med din badrumsrenovering. Vi erbjuder inom Örebro, Kumla & Hallsbergs kommuner besök på plats där vi tillsammans med dig går igenom dina önskemål, idéer och svarar på dina frågor. Därefter tar vi fram en kostnadsfri offert åt dig där kostnaden för ett färdigt badrum tydligt framgår.

Vi på Mälardalen VVS har många års erfarenhet av att installera allt du kan behöva så som toalett och handfat, badkar, dusch och duschkabiner. Vi kan även installera golvvärme, handdukstorkar och allt annat du kan tänkas behöva för att skapa det badrum du alltid drömt om.

Badrumsrenovering

Våra rörmokare i Örebro utför alla typer av badrumsrenovering i Örebro, Kumla och Hallsberg med omnejd. Förutom renovering av badrum så gör vi dagligen även vanliga VVS jobb. Vilket bidrar till att våra rörmokare har bred kompetens och erfarenhet av både badrum i sig men även andra VVS installationer.

Ta kontakt med oss redan idag och boka ett hembesök, vi hjälper er från ide till färdigt komplett badrum. Självklart kommer vi gärna med förslag på lösningar och inspiration. Allt för att just ert badrum verkligen verkligen ska bli extra fantastiskt. Läs gärna våra tips om hur du kan planera din badrumsrenovering.

Hur lång tid tar det att renovera ett badrum?

Hur långa tid själva badrumsrenoveringen tar beror på en rad olika faktorer, men ofta är att hela renoveringen är klar efter cirka 4 till 6 veckor. Det som påverkar själva tiden som det tar att renovera ett badrum är bland annat.

  • Storleken på badrummet
  • Omfattningen av själva badrumsrenoveringen
  • Val av material (plastmatta, kakel eller natursten)

Exakt hur lång tid det kommer ta och hur mycket det kommer att kosta är något som du får reda på efter att ha bokat ett besök och fått en offert från oss.

Vanliga frågor om badrumsrenovering

ny renoverat badrum
Badrumsrenovering
Får jag en skriftlig offert?

Självklart får du en tydlig badrumsoffert, där det framgår vad som ingår.

Hur mycket ROT-avdrag för badrumsrenovering?

Skattereduktion för badrumsrenovering medges med 30% av arbetskostnaden för husarbete men högst 50 000 kr per person och år. Läs mer om ROT-avdrag för badrumsrenovering

Badrumsrenovering kostnad

Själva kostnaden för ett färdigt badrum varierar beroende på flera faktorer, storleken påverkar så klart dels tiden det tar men även kostnaden. När man beräknar priset per kvadratmeter för att renovera ett badrum brukar man hamna mellan 30 000 till 15 000 per kvadratmeter. Val av material (natursten, kakel eller plastmatta) påverkar priset för ett färdigt badrum men även värdeökning som kommer med ett korrekt renoverat badrum.

Badrumsrenovering fast pris

När man pratar om fastpris för att renovera ett badrum så kan det ha två olika betydelser, vissa företag har ett urval av ”färdiga” badrum med fastpriser som man kan välja mellan. Den andra betydelsen är att man går igenom hur badrummet ska se ut när det är färdigt och vad det ska kosta.

Vi har inget färdigt urval med badrum man kan välja på, utan erbjuder offerter som är framtagna efter hur du vill att ditt färdiga badrum ska se ut. Vi tror att det blir bättre för dig som kund eftersom du får ett pris som är baserat på just ditt badrum och dina förutsättningar. Medan badrum som kommer med en ”färdig prislapp” är ju baserat på värsta läget för företaget som erbjuder den typen av badrum vilket betyder att du som kund alltid betalar lite extra.

Färdigt badrum

Färdigt badrum menas att man tar helheten, från rivning av det gamla badrummet till att det nya badrummet är färdigt. Fördelen som vi ser det är att du som beställare inte behöver oroa dig, utan kan vara helt trygg med vetenskapen om att vi tar hela ansvaret från början till färdigt badrum.

Offert för badrumsrenovering

Kontakta oss för att få en offert för din badrumsrenovering, efter att du har tagit kontakt med oss vill vi gärna göra ett besök på plats. Där vi tillsammans på plats går igenom dina idéer och tankar. Givetvis så svarar vi även på frågor och fungerar som bollplank för era idéer. Efter att vi är säkra på att vi vet precis hur du vill att ditt nya badrum ska se ut tar vi fram en tydlig offert där kostnaden för att renovera badrummet tydligt framgår tillsammans med en tidsplan.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att boka in ett besök på plats, där vi tillsammans går igenom eran badrumsrenovering. Efter att vi har besökt er på plats och tillsammans med er gått igenom hur ni vill ha ert nya badrum, så tar vi kostnadsfritt fram en offert och skickar över till er.