VVS-företag Örebro, Kumla & Hallsberg

Ditt lokala VVS-företag i Örebro, Kumla & Hallsberg, Mälardalen VVS hjälper kunder med rörinstallationer inom både nya och befintliga fastigheter, bostäder, industri, vårdboenden och allmännyttan. Behöver du göra om ett badrum eller kanske till och med byta ut din befintliga panna eller värmepump så finns vi här för dig.

Entreprenad

Vi utför installationer och nybyggnationer inom VVS system. Mälardalen VVS har många års erfarenhet av installationsarbeten och tekniklösningar, där vi inte själva har kunskapen samarbetar vi med andra kända VVS konsulter. Vi utför allt från planering och projektering till slutöverlämnandet till kunden. Efter installationen så tar vår serviceavdelning över för att erbjuda fast underhåll på den nya installationen. Vi har en kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöpolicy som vi konstant arbetar med för att säkerställa bästa resultat. Inom entreprenadsidan så utför vi t.ex.

VVS ritning
VVS ritningar
  • VVS installationer
  • Större ROT installationer.
  • Större Värmeanläggningar.
  • Ombyggnad undercentraler.
  • Kyla-, Våtkyla, Tryckluft.

Service och underhåll VVS

Vi på Mälardalen VVS utför alla typer av service och underhåll på befintliga VVS- & rörinstallationer. Vi ser det som en av dom viktigaste grundstenarna att ta hand om eftermarknaden på befintliga VVS installationer. Du är alltid välkommen att kontakta vår serviceavdelning med dina frågor och funderingar. Kontakta oss gärna redan idag så berättar vi gärna mer. Vi utför t.ex.

VVS service Örebro
VVS service