Rörmokare i Örebro

Rörmokare i Örebro, Kumla och Hallsberg med omnejd. På Mälardalen VVS har vi lång erfarenhet av VVS installationer och allt vad det innebär, vi är ett auktoriserat VVS-företag och tillsammans med våra rörmokare i Örebro är vi certifierade enligt Säker Vatten.

Vi hjälper dig med allt från mindre VVS-jobb till större entreprenader. Självklart så finns våra rörmokare tillgängliga i Örebro både för privatpersoner, byggföretag, fastighetsägare samt företag och förvaltare. Både i och utanför Örebro, men även Kumla och Hallsberg med omnejd.

På Mälardalen VVS i Örebro är vi väldigt stolta när vi säger att vi har serviceinriktade rörmokare. För oss så betyder det att våra rörmokare alltid gör sitt yttersta för att göra dig som kund extra nöjd genom att hitta bra, kostnadseffektiva och framtidssäkra lösningar. Så är du på jakt efter en rörmokare i Örebro så är vi det självklara valet för dig.

Våra rörmokare har flera nöjda kunder dels i Örebro men även omkringliggande städer som Arboga, Askersund, Karlskoga, Kumla, Laxå, Hallsberg, och Nora. Ta gärna en titt bland våra referenser för att få se hur en del utav våra utförda VVS-jobb ser ut.

Hitta rörmokare i Örebro

Att hitta rörmokare i Örebro har nu blivit betydligt enklare, Mälardalen VVS filosofi är att det ska vara enkelt för alla att hitta en bra rörmokare i Örebro. Därför hjälper vi gladligen både företag och privatpersoner med allt inom VVS. En extra trygghet för dig som väljer att anlita oss på Mälardalen VVS.

Rörmokare Örebro 1
Rörmokare i Örebro

Några utav de tjänster som våra rörmokare i Örebro gärna hjälper till med är

Avloppsrensning

Avloppsrensning
Avlopp

Avloppsrensning i Örebro all våran personal har gedigen kunskap om avlopp och avloppsrensning. Vi har även lång erfarenhet av nyinstallation av avlopp.

Badrumsrenovering

badrumsrenovering Örebro
Badrum

Badrumsrenovering i Örebro med många års erfarenhet av att renovera badrum är vi ett tryggt val. Vi har ett bra samarbete med kakelsättare, snickare och elektriker.

Golvvärme

Golvvärme Örebro
Golvvärme

Golvvärme är ett perfekt alternativ för dig som ska renovera ditt badrum eller bygga nytt. Givetvis hjälper vi gärna även till med felsökning av befintlig golvvärme i Örebro.

VVS

Rörmokare Örebro

Att hitta VVS-företag i Örebro har aldrig varit riktigt enkelt, vilket vi på Mälardalen VVS vill ändra på. Oavsett hur din situation ser ut och vad du behöver hjälp med inom VVS, så finns vi här för dig med många års erfarenhet och serviceinriktad personal.

Värmepumpar

värmepump Örebro

Värmepumpar i Örebro vi har ett brett utbud av olika pumpar. Vi erbjuder även flera olika märken att välja mellan som NIBE, CTC och Vaillant. Sedan vi grundades har Mälardalen VVS installerat ett flertal bergvärmepumpar och luft/vatten värmepumpar.

ROT-avdrag för rörmokare i Örebro

Självklart så hjälper vi även dig som är privatperson med ROT-avdrag för privata kunder, vilket gör det möjligt att för dig som privatperson att spara upp till 30% på kostnaden av arbetet. Exempel på olika VVS-tjänster som är ROT-avdrags berättigade är badrumsrenovering, byte eller nyinstallation av värmepump.

Tveka inte utan kontakta oss på Mälardalen VVS redan idag för att boka en serviceinriktad rörmokare. Finns det något du funderar över så är det bara att fråga oss när du kontaktar oss.

Vanliga frågor angående rörmokare i Örebro

Nedan har vi sammanställt de vanligaste frågorna vi har fått när det gäller att anlita oss.

Hjälper ni även privatpersoner?

Självklart så kan även privatpersoner boka våra rörmokare.

Kan jag få en offert på ett lite större projekt, exempelvis badrumsrenovering?

Absolut kan vi ordna så att du får en offert innan du bestämmer dig.

Var kan jag läsa mer om ROT-avdrag?

Vi har sammanställt en mer djupgående artikel om ROT-avdrag och hantverkare, inklusive information om de senaste nyheterna från Skatteverket.

Hur mycket kostar det att anlita rörmokare i Örebro?

För att få en ungefärlig uppskattning om vad det kostar så kan du alltid kontakta våra rörmokare. Men för att få ett exakt pris behöver vi få möjlighet att lämna en offert.

Boka rörmokare i Örebro

Att boka rörmokare ska vara enkelt, smidigt och tryggt. När du behöver anlita rörmokare i Örebro, så finns jag här för dig. Mitt namn är Jesper Rasch. Förutom att driva Mälardalen VVS har jag även arbetat som rörmokare i snart över 30 år.

Jag ser framemot ditt samtal – något som jag verkligen brinner lite extra för är att få hjälpa till med VVS.

Mvh Jesper Rasch, VD

Jesper Rasch Mälardalen VVS
Jesper Rasch, VD