Rörmokare i Örebro

På Mälardalen VVS har vi lång erfarenhet utav VVS installationer och allt vad det innebär, vi är certifierade enligt säker vatten vilket ger dig som kund/beställare än en extra trygghet. vilket ger dig som kund/beställare än en extra trygghet. Vi utför allt ifrån mindre jobb till entreprenader. Våra rörmokare finns tillgängliga både för privatpersoner, byggföretag, fastighetsägare samt företag och förvaltare.

Våra rörmokare har flera nöjda kunder dels i Örebro men även omkring liggande städer som Arboga, Askersund, Karlskoga, Kumla, Laxå, Hallsberg, och Nora. Ta gärna en titt bland våra referenser för att få se på hur en del utav våra utförda VVS jobb ser ut.

Rörmokare i Örebro 1
Rörmokare i Örebro

På Mälardalen VVS i Örebro är vi väldigt stolta när vi säger att vi har serviceinriktade rörmokare. För oss så betyder det att våra rörmokare alltid gör sitt yttersta för att göra dig som kund extra nöjd genom att hitta bra, kostnadseffektiva och framtidssäkra lösningar. Så du på jakt efter en rörmokare i Örebro så är vi det självklara valet för dig.

Några utav de tjänster som våra rörmokare gärna hjälper till med är

Själv klart så hjälper vi även dig som är privatperson med ROT-avdrag för privata kunder vilket gör det möjligt att för dig som privatperson spara upp till 30% på kostnaden för arbetet.

Tveka inte utan kontakta oss på Mälardalen VVS redan idag för att boka en serviceinriktad rörmokare.Finns det något du funderar över så är det bara att fråga oss när du kontaktar oss. Vi finns här för att hjälpa dig.