Nyheter Mälardalen VVS Örebro

Följ oss på vår spännande och lärorika resa som företag, i vår strävan efter att göra dig som kund nöjd. Här kommer vi regelbundet lägga upp nyheter.

Badrumsrenovering

20th May 2018 VVS

Sverige har sett en ganska stor ökning av badrumsrenoveringar på senare år - mycket tack vare ROT-avdraget som gjort det extra förmånligt för privatpersoner att anlita hantverkare för den typen av arbete. Kanske går även du i tankar att göra om badrummet? Men vart börjar man? Vi har svaren!

 

 

Läs mer...

Dags att renovera köket?

10th Apr 2018 VVS

Det eviga samtalsämnet. Det som så ofta kommer upp men alltid avslutas utan något konkret nästa steg. Känns det igen? En köksrenovering kan lätt kännas omfattande och dyr. Vart ska man börja? Ska man göra om allt eller ta en bit i taget? Och vad kostar det egentligen?

Läs mer...

Dags att sluta med oljan

15th Mar 2018 VVS

Priset på olja förväntas stiga successivt kommande år - mycket på grund av krympande utbud men fortsatt efterfrågan. Trots ihärdiga försök från politiker och internationella organisation har man inte lyckats minska användningen av fossila bränslen i din omfattning som krävs.

Den globala uppvärmningen är dock i full gång och om vi människor av den här generationen inte gör någonting nu så kommer vi lämna över en planet i ganska dåligt skick till våra barn. Det är stor skillnad mellan länder gällande utsläpp av koldioxid. U-länderna har inte samma möjlighet som till exempel Sverige att arbeta med styrmedel och incitament för omställningar till klimatsmarta bränslen. Det är också därför som vi i Sverige har ett globalt ansvar att förvalta vår möjlighet att vara med och utveckla framtidens bränslen.

Läs mer...

Facebook