Nyheter Mälardalen VVS Örebro

Följ oss på vår spännande och lärorika resa som företag, i vår strävan efter att göra dig som kund nöjd. Här kommer vi regelbundet lägga upp nyheter.

Installation av bergvärmepump

Publicerat 2018-07-25 Senast redigerad 2018-12-30 Kategorier: VVS

Det är ett ganska stort arbete att installera en bergvärmepump. Du måste borra ett djupt hål, vilket kan gå ganska långt ner om berggrunden inte ligger högt upp. Sedan ska hela systemet installeras och kopplas ihop med uppvärmningen i ditt hus. Hur fungerar då en bergvärmepump? Vad måste du tänka på vid installationen?

Läs mer...

Mälardalen VVS söker rörmokare i Örebro

Publicerat 2018-07-13 Senast redigerad 2019-02-3 Kategorier: Jobb

Är du serviceinriktad, ansvarsfull och gillar ordning och reda? På Mälardalen VVS AB, ÖREBRO söker vi VVS-montör inom service till vårt kontor i Örebro. Om jobbet Som SERVICE montör på Mälardalen VVS AB arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i projekt och service uppdra. I jobbet kommer du att planera, kalkylera, prissätta, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Arbetsuppgifterna innebär:

Läs mer...

Badrumsrenovering

Publicerat 2018-05-20 Senast redigerad 2019-02-3 Kategorier: VVS

Sverige har sett en ganska stor ökning av badrumsrenoveringar på senare år - mycket tack vare ROT-avdraget som gjort det extra förmånligt för privatpersoner att anlita hantverkare för den typen av arbete. Kanske går även du i tankar att göra om badrummet? Men vart börjar man? Vi har svaren!

Läs mer...

Dags att renovera köket?

Publicerat 2018-04-10 Senast redigerad 2018-12-30 Kategorier: VVS

Det eviga samtalsämnet. Det som så ofta kommer upp men alltid avslutas utan något konkret nästa steg. Känns det igen? En köksrenovering kan lätt kännas omfattande och dyr. Vart ska man börja? Ska man göra om allt eller ta en bit i taget? Och vad kostar det egentligen?

Läs mer...