Nyheter Mälardalen VVS Örebro

Följ oss på vår spännande och lärorika resa som företag, i vår strävan efter att göra dig som kund nöjd. Här kommer vi regelbundet lägga upp nyheter.

Mälardalen VVS önskar god jul och gott nytt år

Publicerat 2018-12-21 Senast redigerad 2019-02-3

Vi på Mälardalen VVS vill passa på att önska alla våra kunder en god jul och ett riktigt gott nytt år! Blickar vi tillbaka på året som har fått så har det varit ett ytterst händelserikt år där vi med hjälp av fantastiska kunder och engagerade medarbetare har kunnat utvecklas enormt. Under det gångna året har vi antagit utmaningar och löst problem vi aldrig trodde möjligt.

Läs mer...

Smart värmepump ifrån Vaillant

Publicerat 2018-11-18 Senast redigerad 2019-01-27 Kategorier: Vaillant

Är du en av dom som tröttnat på att ta dig in i pannrummet varje gång en justering av värmepumpen behöver göras? Ofta är det trånga och svårtillgängliga utrymmen som man befinner sig i och risken att slå huvudet i ett lågt hängande rör är inte helt obefintlig. Men med Vaillants smarta värmepumpar är dessa obekväma äventyr ned i källaren ett minne blott! Ta istället fram din telefon, slå dig ned i en skön fåtölj, tänd ett ljus och sköt värmepumpen via Vaillants användarvänliga app! Appen är bara en i raden av smarta funktioner som kommer med en värmepump från Vaillant. Vi ska nu titta närmare på värmepumparna från Vaillants för att se varför just dessa produkter säljs allt mer på den svenska marknaden.

Du har väl inte missat att vi på Mälardalen VVS sedan en tid tillbaka är stolta certifierade återförsäljare av Vaillants värmepumpar. Vaillant ligger i framkant när det gäller innovation och kvalité och erbjuder mycket funktionalitet för pengarna. Dom är även stora på marknaden i våra skandinaviska grannländer, då pumparna är speciellt testade och framtagna för att passa vårt nordiska klimat.

Läs mer...

Vattenfelsbrytare försäkring mot vattenskador

Publicerat 2018-10-28 Senast redigerad 2019-01-13 Kategorier: VVS

Vattenskador är några av de mest kostsamma skador som kan uppstå på en fastighet. Dessutom innebär dom ofta att fastigheten måste utrymmas under en viss tid och att hantverkare måste bryta upp golv och väggar för att utföra fuktsanering. En vattenskada är dessutom försäkringsbolagens värsta mardröm.

Det finns dock ett enkelt sätt minska risken för vattenskador och öka sin egen trygghetskänsla - och kanske även försäkringsbolagens? Lösningen stavas vattenfelsbrytare. I och med den tekniska utvecklingens framfart blir vattenfelsbrytarna allt med intelligenta och användarvänliga.Fler funktioner adderas och liksom så mycket annat i dagens hem blir produkterna uppkopplade. En uppkopplad vattenfelsbrytare tänker du? Ska det verkligen vara nödvändigt?

Läs mer...

Mälardalen VVS auktoriseras för ansulex kökssläcksystem

Publicerat 2018-10-10 Senast redigerad 2018-12-30 Kategorier: Brandskydd

Ett automatiskt kökssläcksystem är oerhört viktigt att ha i vilket storkök som helst. Försäkringsbolagen kräver ofta att det finns installerat men framförallt är det till för din skull. Ett storkök brinner ofta kraftigt när en eldsvåda väl uppstår och är inte sällan övertänt när brandkåren väl anländer. Ett kökssläcksystem dämpar elds utvecklingen till brandkåren kommit på plats eller släcker i bästa fall branden på egen hand.

Läs mer...