Nyheter från Mälardalen VVS

Följ oss på vår spännande och lärorika resa som företag, i vår strävan efter att göra dig som kund nöjd.

Daikin värmepumpar

20th Jan 2018 Daikin

Daikin loga

Det är först nu som vi på Mälardalen VVS med stor entusiasm och tillförsikt som kan presentera Daikin som vårt nya tillskott i partnerportföljen säger Jesper Rasch, VD på Mälardalen VVS.

”Vi har kunnat utbyta nödvändig information med vår nya partner och gjort den samlade bedömningen att ett tätt samarbete i form av partnerskap med Daikin har goda utsikter att bli framgångsrikt. Målet är att Mälardalen VVS unika tjänster och tekniska kunnande tillsammans med Daikins höga kvalitet, utbud i kombination med personella expertis skall bli avgörande i de mest krävande kundförfrågningar som bolaget hanterar idag, avslutar Jesper" Vore inte livet enklare om du kunde räkna med ett inomhusklimat som är lika behagligt vare sig det är sommar eller minusgrader ute. Du liksom jag vet att tekniken möjliggör detta, men att det sannolikt är en orimligt dyr lösning för gemene man.

Läs mer...

Vaillant värmepumpar

29th Nov 2017 Vaillant

Nu kan vi på Mälardalen VVS med glädje meddela våra kunder och samarbetspartners att vi blivit certifierad återförsäljare av Vaillant.Vaillant är inom branschen ett väletablerat varumärke, känt för sin goda kvalitet, moderna design samt den tyska ingenjörskonst som är ett signum för dess effektiva värmepumpar.

Vaillants historia och nutid

Vaillants anrika historia sträcker sig tillbaka till 1874 och den tyska staden Remscheid, där företaget grundades av Johann Vaillant. Redan i slutet av 1800-talet kom Vaillant att revolutionera hela branschen med framtagandet av det "slutna systemet" som användes för att kunna värma vatten i en gasdriven panna. För första gången någonsin kunde vattnet värmas upp på ett hygieniskt sätt, samtidigt som temperaturen kunde kontrolleras. Det här var inte bara banbrytande – utan även början för ett helt nytt fält inom värmeteknologin!

Läs mer...

Facebook