Senaste nytt från Mälardalen VVS

Följ oss på vår spännande och lärorika resa, som företag i vår strävan efter att göra dig som kund nöjd.

Daikin kampanj magnetitfilter på köpet

20th Jan 2018 Kampanj, VVS, Daikin

Nu erbjuder vi på Mälardalen VVS i samarbete med Daikin ett magnetitfilter (till ett värde av 5000 kronor) vid köp av något av Daikins bergvärmesystem. Filtret bidrar till att avlägsna partiklar från ditt system och bidrar på så sätt till en högre driftsäkerhet samt ökar även systemets livslängd. 3 års garanti och 3 års försäkring ingår, gäller konsumentmarknaden och registrerade produkter.

 

Läs mer...

Vaillant värmepumpar

29th Nov 2017 VVS, Nyheter, Vaillant

Nu kan vi på Mälardalen VVS med glädje meddela våra kunder och samarbetspartners att vi blivit certifierad återförsäljare av Vaillant.Vaillant är inom branschen ett väletablerat varumärke, känt för sin goda kvalitet, moderna design samt den tyska ingenjörskonst som är ett signum för dess effektiva värmepumpar.

Vaillants historia och nutid

Vaillants anrika historia sträcker sig tillbaka till 1874 och den tyska staden Remscheid, där företaget grundades av Johann Vaillant. Redan i slutet av 1800-talet kom Vaillant att revolutionera hela branschen med framtagandet av det "slutna systemet" som användes för att kunna värma vatten i en gasdriven panna. För första gången någonsin kunde vattnet värmas upp på ett hygieniskt sätt, samtidigt som temperaturen kunde kontrolleras. Det här var inte bara banbrytande – utan även början för ett helt nytt fält inom värmeteknologin!

Läs mer...

Facebook